Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Saluki kakform JLL

Välj mellan blå eller gul kakform. Ränderna ni ser på bilden är bara bakgrunden =)

Supersöta, 3D-printade kakformar med saluki från Australien! Kakformen består av två delar, dels en form (själva siluetten) som skär ut din kaka. Du kan nöja dig med att endast använda den eller kompletera med insatsen. Insatsen gör spår i kakan och du kan också använda den som mall om du ska ha på glasyr t.ex. Du kan även använda formen till allt möjligt annat - tex till att skära ut mackor.

Kakformarna skrivs ut med PLA som är ett matsäkert plast. Det är godkänt av Australian Government, Department of Industry, Innovation and Science och av FDA. PLA görs av material som är 100% nedbrytbart, som sockerrör och majsstärkelse

Kakformarna är designade att vara lätta att använda och väldigt hållbara. Varje form kontrolleras innan den skickas från leverantören så att den säkert är ok. Formarna är lätta att rengöra och går att använda om och om igen. Går EJ att diska i diskmaskin, då böjs formen! Handtvätta med varmt vatten och diskmedel. Utsätt ej heller formen för solljus eller värme en längre tid. 

Storlek:

Djup: 15mm

Höjd: 100mmTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
SALUKIKAK


Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: