Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Sweet William

Välkommen till Sweet Williams charmiga värld. Brittiskt designade presenter och heminredning inspirerade av grundaren Emma Woods älskade fyrbenta vän, William the Black Labrador.

Företaget startades 2009 när Emma efter 10 års arbete i staden bestämde sig för att det äntligen var dags att ägna sig åt en barndomskärlek till keramik istället. Emmas kollektioner är designade i hennes studio i Greenwich, London, och skildrar fest och familj med en typiskt brittisk humor. Mischievous Mutts-kollektionen har blivit varumärkets signatursortiment, som först började med Williams Black Labrador-mugg och nu innehåller ett växande utbud av populära raser och produkter.

Sweet William handlar om att fira människors kärlek till hundar; Oavsett om du skickar ett kort, letar efter dina nycklar eller njuter av en välförtjänt kopp te, är din mest älskade följeslagare kärleksfullt utsmyckad på varje föremål för att lysa upp vardagen. Sweet William-tjejerna kontrollerar och packar personligen varje enskild beställning så att du alltid kan vara säker på kvaliteten och servicen du kommer att få. Vi hoppas att du gillar att shoppa med Sweet William!

Meny
Information

Moms visas: