Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Vävd pläd från eget foto

1 895 kr
Beställningsvara
Beställningsvara
.
Beställningsvara
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Oj, så fin! Det vackra motivet vävs på en härlig amerikansk pläd. Det här är ingen massvara, varje pläd vävs för sig själv. Det är svårt att göra pläden rättvisa på bild!

Det går även bra att beställa pläd efter eget foto. Tänk på att fotot ska vara så tydligt som möjligt och av bra kvalitet. Finast blir det om du bryter av pälsfärg mot bakgrund. Till exempel blå himmel istället för bruna höstlöv mot brun päls. För mörkt foto blir inte bra. Givetvis behöver det inte vara en hund på fotot, du kan beställa från vilket foto som helst, djur, barn, blommor osv. Beställ pläden och maila sedan fotot till: [email protected] Är du osäker på om ditt foto är bra nog så kan du maila det innan du beställer givetvis.

Pläden är vävd av 100% bomull och storleken är ca 127 cm x 178 cm. Motivet kommer att beskäras för att passa in storleken på pläden. Beställningsvara från USA. Leveranstid ca tre-fem veckor.Medelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.
resultatet var jätte fint
Toppen, uppskattat verkligen!
Är mycket nöjd med min vara😊, bra service och snabb leverans,blev en mycket omtyckt gåva😊.
Fantastiskt fin och något jag verkligen kommer använda framför allt när det blir kallare ute. Fint minne också och väldigt personligt, det gillar jag.
Se fler recensioner...
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: