Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Bildekal efter eget foto

59 kr
Storlek
Tryckvara, leveranstid är ca 2 veckor
Leveranstid är ca två veckor
.
Leveranstid är ca två veckor
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Har du alltid velat ha en bildekal efter ett foto på din egen hund? Eller katt? Eller pojkvän? Eller dammtuss? Då har du hittat rätt! Maila bilden som önskas till [email protected] . OBS! Det måste vara en bild av bra kvalitet, inte en facebookbild etc. Maila i originalstorlek så ser vi om den funkar. Du kan maila innan eller efter beställning. Dekalen blir rund och vi beskär på bästa sätt men dekalen trycks precis som ditt foto är, dvs med bakgrund etc.

Dekalerna är av absolut bästa kvalitet, så kallad 7-års vinyl samt laminerade för att skyddas mot vädrets makter/stark sol etc. Passar utmärkt att sätta på bilens kaross eller fönster. Välj mellan fyra olika storlekar - 10, 13, 15 eller 20 cm i diameter.

Önskar du text på dekalen så skriv i textrutan vad som önskas. Det kan vara ett namn, rasnamnet eller valfri text.Medelbetyg 5/5 baserat på 5 st röster.
Kanonfina dekaler! Sååå roligt att ha dekaler för skyltar och bil av egna foton på mina pälsklingar. Tusen tack Bamses Bollar
Superfint, över förväntningarna.
Är riktigt nöjd med både trevligt bemötandet och all hjälp via mail .Är supernöjd med min alldeles egna sally som pryder min bil. Ett stort tack 💖
Jättefina precis sådan kvalitet på bilden som jag önskade.
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: