Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

 


Nyheter i webbutiken

Hej Förnamn!

Hoppas att ni och era hundar har det bra i vintervädret! Här är det strålande vårsol idag men tyvärr lyser snön ännu med sin frånvaro i Skåne, till Shadows stora sorg. När det är kallt ute så är det perfekt läge att ta lite extra tid till att kolla in Bamses Bollars nyheter =) Det händer mycket hela tiden i webbutiken och här kommer de bästa tipsen för att inte missa något nytt (klicka på den röda texten för att följa länken):

* Kolla in Nyhetssidan där alla nyhetsbrev samt nya inlägg på Facebook och i Bloggen samlas
* Prenumerera på dina favoritraser via loginsidan. Skapa ett konto eller logga in och markera sedan vilka raser du vill prenumerera på. Du får därefter ett mail de dagar där något nytt motiv eller någon ny produkt läggs ut med din ras.
* Kika in med jämna mellanrum på sidan för de senaste motiven (finns många nya motiv utlagda samt nya raser vi inte haft sedan tidigare!) samt sidan för de senaste produkterna.

Den absolut mest populära produkten just nu är Hjärtehundssmycket. Det symboliserar den där speciella hunden som finns i ditt hjärta, hjärtehunden. heart Smycket är av silver och kostar 225:-. Det är egentligen beställningsvara från USA men det finns ett antal i lager för snabb leverans så skynda att beställa om du inte orkar vänta =) Beställ smycket här

Det finns även mängder av nya raser utlagda under Amerikanska smycken så ta en titt där också.

På andra plats kommer vår fina fleecefilt som fått fina recensioner!

Under Ryska figuriner finns det flera nya raser utlagda samt att du nu under en begränsad tid kan beställa vilken ras du vill utan att behöva beställa ett minimiantal!
Det är en del i vårt jubileumsfirande att erbjuda det =) Beställ genom att kicka på den röda länken ovan.

Till sist så har vi en ny smyckesvariant som det går att välja valfritt hundrasmotiv på av våra tusentals fantastiska motiv! Beställ de fina smyckena här.

Det var allt för idag! 

Välkomna in för shopping och hör gärna av er om ni har några frågor om produkter, motiv eller hur man shoppar!

Bamsekramar från Jenny & Shadow =)
Bamses Bollar - https://bamsesbollar.se

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Meny
Information

Moms visas: