Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

 


Lagerrensning på Facebook!

Vi håller på att göra om hela lagret och då dyker det upp en del lagerrensningssaker =) Det blir en liten impulsiv lagerrensning på vår Facebooksida www.facebook.com/bamsesbollar Den börjar redan idag, onsdag, ca 13.30-14 och pågår till och från under dagen/kvällen. Det kommer troligtvis ett par dagar till efterhand som vi flyttar saker på lagret =)
 
Så här går det till:
* Det läggs ut en bild på vår Facebooksida med det som säljs ut samt pris och antal. Nya inlägg kommer hela tiden så uppdatera sidan ofta =)
* Skriv en kommentar under bilden om du önskar köpa samt eventuellt antal. Det gäller att vara snabb! Skicka EJ meddelande, jag hinner inte se det under lagerrensningen tyvärr. Det är kommentarerna under bilderna som gäller.
* Klickar jag Gilla på din kommentar så betyder det att du fått köpa.
* Jag meddelar när lagerrensningen är över och först då sammanställer du allt du fått köpa i ett mail tillsammans med ditt namn, din adress och mobilnummer. Givetvis kan du maila tidigare om du känner dig klar. Maila allt till [email protected] Maila dock absolut senast ett par dagar efter, annars går varorna vidare till nästa lagerrensning.
* Du får tillbaks ett mail med summa och information. Summan betalas till vårt plusgiro eller med swish snarast möjligt, absolut senast inom en vecka.
 
Först till kvarn, lycka till! =)

Bamsekramar från Jenny


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Meny
Information

Moms visas: