Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

 


Kampanjer & Nyheter!

Nu händer det saker i webbutiken dagligen! =) Vi är inte på MyDog i år men i utställningars anda så har vi kampanjpriser på våra egna nummerlappshållare (17% rabatt!) samt de silver eller guldfärgade nummerlappshållarna (10% rabatt!) till och med söndagen den 10 januari! Vi har även tjusiga nummerlappshållare från Tjeckien som dock inte ingår i kampanjen. Klicka här för att kolla in nummerlappshållarna!

Nyhet - Lili Chin! Under Beställningsvaror i menyn finns det en hel del spännande saker samlade. Bland annat vår nyhet Lili Chin. Hon gör supersöta badges/knappar samt tryck. Bland annat en stor världskarta där hon placerat över 340 hundraser på det land dom kommer från! En del länder har många hundraser så de länderna har fått bli lite större ;) Alla raser har inte fått plats men oj, oj så fin den är!

Hon har även mindre tryck med hundraser från olika länder eller tryck på bara en enda ras i olika färger. Beställ senast den januari för att få med din beställning i nästa omgång som skickas från USA!

Kolla in Lili Chin här!

Många nya motiv! Glöm inte kolla in "Våra Motiv" sidan med jämna mellanrum. Ni kan sortera efter "Senast inlagd" om ni vill se de senaste motiven eller "Namn" om ni vill kolla in en viss ras. Såklart går det att filtrera efter hundras och/eller konstnär också. Fiffigt! =) Just nu har vi lagt ut en stor mängd nya motiv från Mia Lane samt en del nya från Yvonne Ohlsson Söderholm så klicka på Våra motiv för att se vad som är nytt!

Hur betalar man? Hos oss finns det många olika betalsätt att välja mellan. Faktura (konto eller betala inom 14 dagar och just nu även betala i slutet av februari!), kort, swish eller förskott till plusgiro! Välj vad som passar dig bäst.

Välkomna för shopping!
Bamsekramar från Jenny & Shadow =)
Bamses Bollar - https://bamsesbollar.se

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Meny
Information

Moms visas: