Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

 


Nya muggar, nya motiv & erbjudande på fleecefilt!

Det händer som sagt en hel del i webbutiken mest hela tiden =) Jag ääääälskar muggar i alla former och varianter. Det viktigaste är att motivet på muggen är fint såklart men även muggen i sig själv är viktig! Nu är Bamses Bollars sortiment utökat med två nya muggvarianter. Dels muggar med motiv/text på insidan samt en satinmugg.

Temamuggarna finns i följande varianter:
- Love
- Birthday
- Thank you
- I love you

Beställa antingen med någon av våra tusentals motiv eller efter eget foto! Satinmuggen är en vacker vit mugg med matt satinyta, otroligt fin! Ni hittar alla muggar vi har i sortimentet här: MUGGAR

Apropå eget foto, idag erbjuder vi fleecefiltar med motiv efter eget foto! Gäller endast till och med idag den 15 mars! Det är viktigt att fotot är av bra kvalitet samt i originalstorlek. Facebookbilder och dylikt funkar ej. Inte nog med det, ni får även 10% rabatt på priset! Gör så här för att beställa: Maila bilden som önskas till [email protected] samt info om vad ni önskar beställa. Jag kollar så att den funkar och mailar tillbaks info och summa. Givetvis går det bra att beställa fler än en filt som så önskas.

Inte nog med det, du som vill beställa fleecefilt med något av våra fina motiv får också 10% rabatt. Ange koden pumi10 så dras rabatten av. Vi fick en sådan fin bild av en kund på fleecefilten tillsammans med hennes pumi så det får vi såklart fira! =) Gäller till och med den 18 mars. Ni hittar fleecefilten med tusentals olika hundrasmotiv här: FLEECEFILT

Det finns såååå många nya, fina motiv att välja mellan på produkter! Kika här så ni inte missar något: NYA MOTIV

Välkomna!
Bamsekramar från Jenny & Shadow =)
Bamses Bollar - https://bamsesbollar.se


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Meny
Information

Moms visas: