Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

1-års jubileum för den nya webbutiken!

Den här dagen för ett år sedan var hektisk! Det var endast två dagar kvar tills premiären av vår nya webbutik! Den 27 oktober 2017 körde vi igång vår nya, fina butik efter 14 år på nätet! I år firar Bamses Bollar 15 år men på lördag firar vår nya webbutik 1 år! Så detta måste vi fira såklart och det gör vi med följande (gäller från och med nu till och med söndagen den 28/10):
- Beställ för 500-749:- och du är med och tävlar om fem Golden Tickets!*
- Beställ för minst 750-999:- och du är med och tävlar om sju Golden tickets!*
- Beställ för minst 1000:- och du får din beställning fraktfritt (inom Sverige) samt är med och tävlar om tio Golden Tickets!* Dessutom får de 30 första beställningarna över 1000:- Hundspelet gratis!

* Fem vinnare får varsin Golden Ticket med i sin beställning när den levereras. Alla golden tickets är unika och innehåller rabattkoder med olika % eller en fast summa.

Dessutom en liten bonus: Beställer du för 500:- eller uppåt och betalar med swish så är du med i ett eget lotteri av Golden Tickets. Där är det istället produkter som är vinster! En fleecefilt, en mugg, en väska, en kavel och en hundleksak ligger i potten!

OBS! Gäller endast nybeställningar mellan den 25 oktober kl 13 till den 28 oktober kl 24.00. Har du redan en beställning liggandes som ej kommit och gör en ny kan båda skickas tillsammans. Skriv då en notis om det så vi ej missar det

Välkomna! https://bamsesbollar.se

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Meny
Information

Moms visas: