Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Nya sidan - så här hittar du! Rabattkod! Vinn en tavla på din hund!

Hjärtligt välkomna till Bamses Bollars nya webbutik! Efter snart 15 år så kändes det äntligen dags med något nytt ;) Det är dock en butik i utveckling. Fler nya produkter, nya motiv, nya funktioner och till viss del bättre produktbilder kommer att dyka upp framöver men redan nu finns det en massa nytt på sidan! Det ska framför allt bli enklare för er att se vilka motiv och produkter som finns med just er ras. Först en tävling!

TÄVLING! Handla för 1000:- eller mer och du tävlar om att vinna en tavla på din egen hund från någon av våra konstnärer. Det ligger ca 20 tavlor i potten som ska lottas ut! Gör så här: Beställ som vanligt via webbutiken och skicka sen iväg ett mail med fotot ni vill tävla med till [email protected] OBS! Om ditt foto vinner och blir avmålat kommer det motivet även att finnas på produkter i webbutiken. Det är väldigt viktigt att ni endast tävlar med era egna foton!

Använd rabattkoden INFLYTTNINGSFEST när du shoppat klart så får du 10% rabatt på följande produkter:

* Julius-K9 selar

* Bärväskor

* Hundleksaker

* Runda dekaler

* Klövjeväskor

* Vävda plädar efter något av våra motiv

* Presentkort! Passa på att shoppa presentkort och ge bort i julklapp nu när det blir mer för pengarna! Köper du ett för 1000:- tex så betalar du endast 900:- men mottagaren får shoppa för 1000:-.

Dessutom högre rabatter på koppel (rabatterat pris står redan i webbutiken) och en del andra varor!

- Inte nog med det! De 50 första kunderna som handlar för 500:- eller mer får ett block med hundmotiv + en påse hundgodis! Räcker det till fler så får fler såklart =)

Allt detta fantastiska ovan gäller till och med den 6 november! Passa på att handla julklappar, det är redan i sista minuten om det gäller 

Här kommer en lathund över hur sidan fungerar:

Våra motiv - I den övre menyn hittar ni Våra motiv. Det är alla motiv som vi trycker själva som är samlade där under. Väl därinne kan ni filtrera på ras och/eller konstnär. Orkar ni inte scrolla genom den låååånga listan av hundraser så skriv hundrasen i sökrutan så får ni upp filtret för den rasen av automatik och kan klicka i det.

Om ni sedan klickar på ett motiv ni gillar så kommer det upp en lista med alla fina produkter som ni kan beställa med det motivet på.

Sökrutan Sök hundraser och produkter - I den här rutan kan ni söka på en hundras och få upp allt i hela webbutiken som finns med den rasen. Alltså både motiv och produkter. Först ser ni en mindre del men klicka på Visa fler resultat längst ner så ser ni allt.

På förstasidan finns det även de senaste motiven och produkterna listade. Klicka på Nya motiv och Nyheter så kommer ni till en sida där ni ser fler nya motiv/nyheter.

Mina favoriter - om ni ser ett motiv och/eller en produkt ni gillar så klicka på hjärtat eller rutan som det står Favorit på! Det hamnar då av automatik på din favoritsida. Du kan sedan skicka dina favoriter till någon eller bara ha den för dig själv för att komma ihåg vad du tycker om =) Mina favoritersidan hittar du under Information i menyn till vänster. Men den dyker upp först när du har klickat på någon favorit.

Menyer - Det finns dels en övre meny du kan klicka i och när du väl har klickat i den så kommer samma meny även till vänster. Det finns både beställningsvaror och tryckvaror i menyn. Klickar du på en produkt vi trycker själva så kommer du att bli uppmanad att välja ett motiv.

Betalsätt - Nu har vi äntligen ett helt gäng med olika betalsätt =) Bland annat Swish Företag! Klarna Checkout - väldigt smidigt och nu kan även ni i Norge och Finland beställa mot faktura. Det kommer även att komma faktura till er från Danmark men fram tills dess så kan ni betala med kort som vanligt via Payson. Vilka betalsätt som finns till just ditt land kommer ni att se när ni slutför er beställning. Givetvis har vi även kvar Förskottsbetalning till plusgiro som betalsätt. I övrigt så är faktureringsavgiften på 39:- försvunnen och en del av de frakter som tillkommit på utlandsvarorna (plädar, glas m.m) är nu delvis inbakade i priset för lättare hantering.

Leveranstider - Leveranstider på tryckvaror är ca 1-2 veckor i vanliga fall men mellan den 6-12 november är vi och säljer på Världsutställningen i Tyskland samt att vi nu är inne i högsäsong så ha lite tålamod. Beställningsvaror tar vanligtvis 3-5 veckor men kan dröja längre pga högsäsong så är det någon beställningsvara ni tänkt ge bort i julklapp så beställ direkt!

Bara hör av er om ni har några frågor eller om ni hittar något fel i webbutiken! Det ligger många timmars uppladdningar av varor och motiv så jag blir tacksam om ni håller ögonen öppna efter eventuella fel!

Igen - hjärtligt välkomna! Hoppas att ni gillar den nya webbutiken!

Bamsekramar från Jenny & Shadow =)

 

2 kommentarer

MatWany2 år sedan
Amoxicillin For Bladder Infection [url=http://cialiviag.com]cialis[/url] Buy Diflucan Without No Perscription
Lena Norman OlssonMer än 4 år sedan
Fin hemsida och lite lättare att hitta. lycka till kram Lena
Meny
Information

Moms visas: