Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Gott nytt år!

Då var snart detta året slut också! Vilket fantastiskt år det har varit, vi har varit iväg på nya platser och sålt - allt från utomhus på Gotland i ösregn och storm till inomhus på Världsutställningen i Leipzig - och träffat nya och gamla kunder från världen över. Och alla dessa mysiga hundar man får hela ansiktet tvättat av haha Det har varit hundar som stoppat in tungan i min mun och mina öron, som tvättat ögonlock och hela ansiktet. Jag tror nog att jag har fått tusentals hundpussar det här året!
Mitt i värsta rushen inför jul lanserades dessutom den nya webbutiken! Den kommer att finslipas mycket nu i början på året, med fler bilder och förhoppningsvis en engelsk version, sådant som inte hanns med i julrushen.

Alla som handlade för 1000:- eller mer i den nya webbutiken kommer att få eller har fått ett mail om en tävling där man har chans att vinna en tavla av sin hund! Det kommer att vara flera tavlor som lottas ut så chanserna är goda Tävlingen avser de som handlat från den nya webbutikens start till och med den 31 december. Så även ni som handlar den 30 eller 31 för minst 1000:- kommer att kunna vara med i tävlingen!

Vår facebooksida har uppdaterats flitigt och vi har helt otroligt nästan 10000 följare, något jag är väldigt tacksam för.
År 2018 fyller Bamses Bollar hela 15 år! Det är många olika produkter som har funnits genom åren, jag letar ständigt efter det där lilla extra. Finns det mer att hitta? Svaret är JA! Jag har redan nu flera trådar ute som jag hoppas ska leda till bra saker att presentera för er. Hjärnan producerar dessutom hela tiden idéer så räkna med mycket nytt under vårt jubileumsår.

Bamses Bollar kommer även att vara på en del nya ställen och sälja men framför allt så skulle jag vilja ha tips om olika hundevent där ni gärna skulle vilja se oss. Det kan vara rasklubbsutställningar, agilitytävlingar, länsklubbsutställningar etc - allt är av intresse! Skriv gärna en kommentar om ni har tips på datum, event och plats så kollar jag vad som kan vara möjligt.

Till sist - ett enormt STORT tack till alla kunder som kommit och shoppat hos oss, på nätet eller på hundutställningar och som delat, gillat och kommenterat våra inlägg här på FB. STORT tack till alla som hjälpt till i vår monter och STOR kram till alla härliga hundar där ute! Håll utkik i webbutiken samt här på Facebook vad som händer och fötter framöver

Missa inte! Ni ser alltid de senaste nyheterna här: https://bamsesbollar.se/new-products/
Samt de senaste motiven här: https://bamsesbollar.se/new-motives/

Gott nytt år!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Meny
Information

Moms visas: