Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

December

December - en magisk, härlig och stressig månad! Vi säljer som vanligt på Stockholms Hundmässa den 16-17 december och fram tills dess samt veckan efter jobbas det på för fullt med beställningar! Tusen tack till alla er som har hittat hit till den nya webbutiken och som gett så mycket positiv respons, det värmer i hjärtat! =) Webbutiken kommer att utvecklas mycket mer framöver dessutom, givetvis med fler produktbilder och fler produkter. Nu i december är det endast fokus på att fixa med alla beställningar som kommer in men i januari så kommer webbutiken att finslipas och smyckas mer =)

Jag får ofta frågan vilka mina favoritprodukter är av det som Bamses Bollar säljer. Det är egentligen en väldigt svår fråga - jag säljer inget som jag inte tycker om själv helt enkelt! =) Men visst har jag några extra favvisar. De vävda plädarna är fantastiska och skyndar ni er att beställa så ser dom ut att hinna hit i tid till jul. Leverantören är för tillfället väldigt snabb med att väva och skicka. I övrigt så äääälskar jag julkulorna. Armbanden är superfina. Det har kommit in massor med nya, skojiga hundleksaker som jag vet kommer att sälja väldigt bra i Stockholm. Riktigt roliga nyheter! Och sen de produkterna som kom in häromdagen - flugor, slipsar, julhalsband - såååå sött! Det finns helt enkelt för många favoriter för att jag ska hinna lista alla här i bråda tider =)

Har ni förresten sett att ni via länkar på förstasidan kan se alla de senaste motiven och produkterna? Kika in där emellanåt så ni inte missar något.

NYA PRODUKTER

NYA MOTIV

Dags att jobba vidare!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Meny
Information

Moms visas: