Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Dandie dinmont terrier mini-kavel 1

199 kr
Lagervara
Beställningsvara, leveranstid är ca 3-6 veckor
.
Beställningsvara, leveranstid är ca 3-6 veckor
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Beställningsvara, leveranstid är ca tre-fem veckor.

Det finns ingen bild på kaveln med det här motivet än men ni ser på första bilden hur siluetten ser ut. På minikaveln är det dock inte så många hundar i rad utan endast 3-4 beroende på ras. Bilden på själva kaveln är en exempelbild med annan ras.

- en mini-kavel med motiv av din favoritras! Såklart är kakor med dandiemotiv godare än vanliga, tråkiga kakor ;) Just den här kaveln är en mindre variant, ca 23 cm bred inkl handtagen och har en diameter på 4,4 cm. Själva området med hunddesignen är 11,5 cm lång. Den är tillverkad av bokträ av högsta kvalitet och lasergraverad. Varje kavel poleras sedan för hand med en träbeverande finish av ekologisk, livsmedelssäker olja. Eftersom trä är ett naturmaterial kan du hitta en liten imperfektion på ytan, tex färgförändringar etc, men alla kavlarna kollas noga under produktionsstadiet för att ge bästa möjliga kvalitet på slutprodukten.

 

När du använt kaveln så borsta först den ren. Om den behöver diskas så använd vatten och diskmedel och låt den torka helt innan du använder den igen! Diska ej i diskmaskin och låt den ej ha längre kontakt med vatten.

Beställningsvara, leveranstid är ca tre-sex veckor.Andra har även köpt
Meny

Moms visas: