Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Daypak klövjeväska Small blå

345 kr
Lagervara
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Outward hounds senaste klövjeväska kallas för Daypak, perfekt för endagsturen eller vardagliga ärenden helt enkelt. Klövjeväskan har fyra fickor som rymmer mer än de ser ut att göra, de expanderar till att rymma mer. Uppe på klövjeväskan finns en koppelhake som du kan fästa kopplet i men gör endast det om du har en lydig hund som inte drar. Vanligt halsband är alltid säkrast. Klövjeväskan innehåller många smarta funktioner i form av nätrygg för bra ventilation, reflexer och en väldigt snygg levande blå färg (bilden gör inte den rättvisa) som gör att hunden syns bra samt justerbara remmar och Y-knäppning fram för maximal komfort och passform. Small passar hundar med följande mått
Längd/Length: ca 30-35 cm
Hals/Neck: ca 20-25 cm
Bröstkorg/Girth: ca 40-51 cm
Leverantören har även satt ett viktmått men storleken på hunden är betydligt mer viktig än vikt. Viktmåttet är ca 7-15 kg.
Se tabellen nedan för hur du ska mäta din hund på rätt sätt:Recensioner
OK produkt men alltför stor för en dvärgpudel trots noggrann mätning. Efter ombyggnad funkar den dock även om den är onödigt klumpig med tjocka remmar och stora spännen. En klövjeväska till en dvärghund behöver ju inte anpassas till några större och tyngre bördor utan skulle kunna göras ganska smidig.
Butikens svar:
Hej Marie! En dvärgpudel borde vara för liten för den storleken. Det är nog tyvärr därför den upplevs som klumpig. Det går jättebra att returnera den om du vill det och om den är oanvänd. Skicka i så fall bara ett mail så löser vi det!
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: