Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Welsh corgi pembroke ring av silver

495 kr
USA-storlek
Beställningsvara
Beställningsvara, ca tre-fem veckors leveranstid
.
Beställningsvara, ca tre-fem veckors leveranstid
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Sååå vacker pembrokering, gjort av återvunnet sterling silver! Välj mellan två olika storlekar, läs noga i tabellen så att du får rätt storlek! Beställningsvara från USA, leveranstid är ca tre-fem veckor.

Så här hittar du rätt ringstorlek och mäter ditt finger:
1. Ta en bit papper eller band som inte är bredare än ca 1,2 cm.
2. Linda det längst ner på ditt finger (det finger du vill ha ringen på). När det sitter tight så för det tillbaks över knogen. Om det utvidgas när du passerar knogen så sätt en markering där. Ringen måste ju kunna ta sig förbi knogen =)
3. Använd en penna för att markera på pappret/bandet där det överlappar.
4. Mät med en linjal från början av pappret till din markering. Använd detta mått för att se vilken ringstorlek du behöver.
OBS! Vill du vara helt säker på din ringstorlek så gå till en guldsmed och be dom mäta. De storlekar du kan välja på här är amerikanska men det finns även mått i mm i tabellen. Tips för att sköta om ditt smycke på bästa sätt:
* Ta av dig smycket innan du går och vilar/sover. När man vänder sig från sida till sida i sängen kan det orsaka extra tryck på smycket vilket i sin tur kan får det att bli svagare och att riskera att knäckas. Ditt huvud väger betydligt mer än smycket.
* Ta av dig smycket innan dusch eller bad. Kemikaler i pooler etc kan missfärga smycket.Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: