Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Papillon crescent lunge pose hängsmycke av silver huvud

349 kr
Beställningsvara
Beställningsvara, ca tre-fem veckors leveranstid
.
Beställningsvara, ca tre-fem veckors leveranstid
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Sååå fint papillonsmycke, gjort av återvunnet sterling silver! Crescent Lunge smycket visar en spirituell hund som utför en sk "Salutation Pose". Crescent Lunge är en stående yoga pose som använder muskler från hela kroppen. Hundyoga amuletten representerar en oändlig loop av ömsesidigt energiutbyte som vi delar med de vi träffar varje dag. Hunden som demonstrerar Anjaneyasana står högt och höftbrett på förskjutna bakben, den voluminösa svansen är högt ansatt och pekar mot skyn. Det fina hundyogasmycket påminner oss om att tiden med våra pälsklingar är ett kraftfullt sätt att tillsätta styrka och balans i livet. Bär ditt Anjaneysanasmycke för att få energi genom hela din dag.

Storlek inkl hänget är ca 2,8 x 2,4 cm. Kedja ingår ej men det går såklart att beställa kedja separat. Scrolla ner under texten här så ser ni olika varianter av kedjor under Rekommenderade tillbehör. Beställningsvara från USA, leveranstid är ca tre-fem veckor. Det finns även matchande örhängen till smycket. Kanonfint!

Tips för att sköta om ditt smycke på bästa sätt:
* Ta av dig smycket innan du går och vilar/sover. När man vänder sig från sida till sida i sängen kan det orsaka extra tryck på smycket vilket i sin tur kan får det att bli svagare och att riskera att knäckas. Ditt huvud väger betydligt mer än smycket.
* Ta av dig smycket innan dusch eller bad. Kemikaler i pooler etc kan missfärga smycket.Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: