Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Varningsskylt välkomstskylt aluminum 30x15 cm

199 kr
Välj motiv bland alla våra fina hundrasmotiv här
Text

Var vänlig ange följande:
Lagervara
Tryckvara, leveranstid är ca två veckor
.
Tryckvara, leveranstid är ca två veckor
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Det finns många olika anledningar till att vilja ha en skylt - allt från att välkomna till att varna. Just den här skylten har samma design som en amerikansk nummerplåt med fyra hål för skruvar/spik. Den är ca 30 x 15 cm stor och gjord av tunnare aluminium. Skylten passar både för inom- och utomhusbruk. 

De här skyltarna trycks en och en med just det motiv du väljer. Vi har några färdiga designs men beroende på motivet så ändras också designen. Ni väljer motiv och text - vi designar skylten. Om motivet du väljer inte har någon bakgrund så kan du också välja en valfri bakgrundsfärg. Skriv i så fall vilken som önskas i textrutan. 

Glöm inte välja alla val som finns att välja på!

Tryckvara, leveranstid är ca två veckor.Medelbetyg 5/5 baserat på 10 st röster.

Jättefin skylt. Och är ganska lik vår hund. Och den är inte elak, med den vackra bilden på hunden. Men uppfyller ändå sin sak. Varning för hunden.

Supernöjd! Jättefin design och riktigt snyggt att färgen på hundarna togs upp i texten. Kommer helt klart beställa fler och rekommendera andra detta!


Wow! Så himla fina skyltar, trycket är i väldigt bra kvalité men vet dock inte hur hållbara de är ännu! Men kommer nog inte bli besviken, älskar utbudet på Bamsesbollar 🐕 Supernöjd verkligen!
Se fler recensioner...
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: