Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Bamses Bollars Julklapp till hund olika alternativ

100 kr
Värde
Ålder på hund
Hundstorlek
Inslaget

Var vänlig ange följande:
Lagervara
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Vi fixar julklappen till din hund! Välj storlek på hund samt ålder så vi kan få ihop ett så bra paket som möjligt till just din hund. Julklappen innehåller hundleksak samt hundgodis från vårt sortiment! Vill du hellre bara ha godis eller bara leksak så går det också bra såklart! Skriv i så fall det i textrutan.

Välj bland våra olika alternativ så fixar vi resten =) Värdet i paketet kommer att vara snäppet högre än summan du väljer, vi skickar helt enkelt med extra julklapp i paketet! Tänk på att om du har en stor hund och vill ha en större leksak så fungerar det inte med lägsta värdet. 

Vill du att vi skickar julklappen till någon annan så går det också bra såklart. Skriv även det i textrutan eller maila info till [email protected] . Vill du även skicka med ett presentkort till matte eller husse så hittar du det här: https://bamsesbollar.se/presentkort/presentkort/

Varorna levereras ej inslagna men vill du få det inslaget i julpapper med etikett så går det också bra för 39:- extra. Tänk bara på att godis ligger i påsar och leksaker har lappar om ni låter hunden öppna det.

Väljer du att lyxa till det ordentligt med ett värde på 1000:- så skickar vi fraktfritt!Medelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.

Trevliga julklappar, både jag och vovvarna är nöjda!


Mkt roligt och gott i lådan!

De var fin julklapp roliga leksaker men hundgodiset var gammalt så jag fick slänga den i soporna vilket var väldigt synd :( men då fick vovvarna en ny påse med godis med bättre datum :) tack så mycke 🙂

Mycket uppskattat paket på julafton, labben Tango älskar sin leksak!
Butikens svar:
Vad kul att höra, många kramar till Tango! =)
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: