Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Farm Animals vaniljfudge 200g

Gardiners präglade 200g Farm Animal-burk är fylld med lyxiga Vanilla Fudge-bitar. De använder bara de finaste ingredienserna i sin goda fudge. Deras vaniljfudge är mjuk och len med en söt och mild doft och avnjuts över hela världen. Burkarna är av högsta kvalitet och bra till minnessaker när all fudge har ätits upp. Burken är underbart präglad med olika bondgårdsdjur, svart ansiktsbagge, smågrisar, fjäderfä, kor, får och hundar. En bra present till dig som älskar landsbygden och dess bondgårdsdjur.

Varje bit fudge är individuellt förpackad och förseglad i en lufttät påse för att garantera färskhet. Fri från artificiella färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel med minst tolv månaders hållbarhet.

200 gram.

Längd: 12,3 cm

Bredd: 5,3 cm

Höjd: 7,7 cm

Innehåller inga härdade oljor eller fetter. Socker, glukossirap, sötad kondenserad SKUMMJÖLK, palmolja*, SMÖR (MJÖLK), vaniljarom, salt. *Från certifierat hållbara livsmedelskällor. Förvaras svalt, torrt, i en lufttät behållare och konsumeras inom 2 veckor efter öppnande.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
GAR37022025


Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: