Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Axelremsväska textil eget foto svart, beige eller röd

329 kr
Färg
Beställningsvara
Tryckvara, leveranstid är ca en-två veckor
.
Tryckvara, leveranstid är ca en-två veckor
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Maila fotot i originalstorlek till [email protected] . Tänk på att fotot måste vara av bra kvalitet samt i stor storlek för att kunna användas. Givetvis behöver det inte vara en hund på fotot! =)

 

Tjusig textil-axelremsväska med ditt val av motiv! Välj mellan tusentals olika hundrasmotiv som trycks fram på väskan. Motivet kan komma att beskäras för att passa in.

 

Storlek på väskan är 27 x 27 x 8 cm - en alldeles lagom storlek för de flesta användningsområden. Väskan är dock inte bara snygg givetvis utan även väldigt praktisk.

Det finns tre stora fack under locket. Huvudfacket på 22 x 24 x 5 cm kan stängas med dragkedja och har ett innerfoder med en mobilficka och ett lite mindre fack med dragkedja.

Utanpå huvudfacket har väskan två ytterligare fack, ett lite tunnare mellan fodret och väskan med storleken 20 x 24 cm och ett utanpåliggande som är 20 x 22 x 3 cm stort. Båda försedda med dragkedja. Locket hålls säkert nere med kardorreband. Axelremmen kan justeras i längd.

Väskorna finns i tre fina färger - svart, röd eller beige. Du kan även macha din nya väska med en vacker textilplånbok!Medelbetyg 4/5 baserat på 3 st röster.
Helt underbar väska,med min älskade bortgångne hund på,kunde inte tro att den skulle bli så vacker. Tack så hjärtligt .
Inte alls nöjd
Butikens svar:
Vad tråkigt att du inte blev nöjd, Pernilla! Jag tyckte valpen var jättesöt!
Praktisk liten väska med många fack!
Butikens svar:
Tack Susanne! =)
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: