Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Dvärgpinscher mindre brosch/magnet/nummerlappshållare Doberblack

289 kr
Produkt
Färg
Kön
Öron/svans
Beställningsvara
Beställningsvara, leveranstid är ca tre-fem veckor
.
Beställningsvara, leveranstid är ca tre-fem veckor
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Fantastiskt dvärgpinscherhantverk som vi är så stolta över att få äran att sälja! Konstnären Oksana från Ryssland lägger ner sin själ i varenda hund som hon skapar för hand efter beställning. Varje hund är unik och levereras i en fin presentförpackning.

Välj mellan brosch, magnet eller nummerlappshållare, tik eller hane, kuperat eller okuperat samt färg. Glöm ej välja i valrutorna vad som önskas!

Konstnären rekommenderar den här mindre varianten som nummerlappshållare och brosch men den funkar såklart som magnet. Det finns dock även en större variant som passar bättre som just magnet men som passar mindre bra som brosch och nummerlappshållare =) Båda storlekarna finns som huvud eller helfigur.

Storlek: ca 5,5 cm i höjd. Liggande öron minskar höjdstorleken något.

Material: polymerlera, akrylfärg, lack samt en gnutta varm själ ;)

Skötselråd: Kom ihåg att alla hundarna är handgjorda och måste hanteras med försiktighet Skydda den så den inte blir tappad eller repad. Om hunden har fått fläckar av smuts eller damm på sig så torka försiktigt av med en mjuk trasa. Ta hand om din lilla hund och den kommer att hålla i många år.

Leveranstid är ca tre-fem veckor men det kan också ta längre tid beroende på hur många beställningar konstnären har samt hur lång tid postgången tar. Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: