Sveriges största sortiment av hundrasprodukter - Allt du INTE behöver och lite till!

Border collie brosch/magnet/nummerlappshållare Doberblack

289 kr
Produkt
Färg
Öron
Storlek

Var vänlig ange följande:
Beställningsvara
Beställningsvara, leveranstid är ca tre-fem veckor
.
Beställningsvara, leveranstid är ca tre-fem veckor
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Fantastiskt border collie hantverk som vi är så stolta över att få äran att sälja! Konstnären Oksana från Ryssland lägger ner sin själ i varenda hund som hon skapar för hand efter beställning. Varje hund är unik och levereras i en fin presentförpackning.

Välj mellan brosch, magnet eller nummerlappshållare. Välj även vilka öron som önskas - fullt stående, fullt liggande eller semi-stående. Välj även storlek. Den mindre 4,5 cm passar bäst till brosch och nummerlappshållare och den större 5,5 cm passar bäst till magnet. Glöm ej välja i valrutorna vad som önskas!

Få hunden målad i vilken färg/teckning du än önskar (ange i textrutan nedan vilken färg som önskas i så fall) eller efter foto på din egen hund. Önskar du beställa efter eget foto så maila fotot till [email protected] (går även att maila via kontaktsidan).

Storlek: ca 4,5-5,5 cm i höjd

Material: polymerlera, akrylfärg, lack samt en gnutta varm själ ;)

Skötselråd: Kom ihåg att alla hundarna är handgjorda och måste hanteras med försiktighet Skydda den så den inte blir tappad eller repad. Om hunden har fått fläckar av smuts eller damm på sig så torka försiktigt av med en mjuk trasa. Ta hand om din lilla hund och den kommer att hålla i många år.

Leveranstid är ca tre-fem veckor men det kan också ta längre tid beroende på hur många beställningar konstnären har samt hur lång tid postgången tar. Recensioner
Jag är supernöjd med denna fina magnet av min vovve ska beställa en till av min andra vovve eventuellt nästa månad 🙂
Andra har även köpt
Meny
Information

Moms visas: