Bamses alla inskickade historier...


Hej!
Här är Ozzy med sin nya gris från Bamses Bollar. Han gillar den verkligen, vilket han visar på ett intensivt, hårdhänt och framförallt SÖTT sätt!

MVH Jeanette & Ozzy


Hejsan Jenny & Bamse.
Tänkte bara skriva och tala om att ankan blev en succe. Efter träning väl utförd är det belönings dax och då blev det ankan som Kidoo bara älskar. Jätte kul!!!!!!!! Vi kommer naturligtvis tillbaka. Tack från oss.

Madde & Kidoo.

 Hej hopp!
Här kommer några bilder från 3 månaders bullmastiffen Edith, som är såååå glad för sin hummer och spindel. Hummern passar bra som både huvudkudde och leksak....;) Ni har verkligen jättefina och kul leksaker, och bra kvalité som tål en valps vassa tänder.

Lycka till med fortsatt arbete med Bamses Bollar.
Mvh Gisela och Edith

 Tänkte skriva ett litet brev för å visa hur mycke Eira uppskattar leksakerna (och mina barn oxå). Jag köpte som första leksak murmeldjuret och den slängde hon sej över EFTER att min dotter hade gosat klart med den. Efter att jag hade busat med den och fick henne till å inse att de verkligen var hennes djur, så kunde hon inte sluta bita på den. Hon formligen älskade den. Efter 1 månad tyckte jag att de var dags för lite fler saker, så jag beställde 1 kyckling och ett pippi hus. Snacka om lycka när jag plockade ur kycklingen ur kartongen. Hon hoppade på mej å snodde lilla fågel gul. Pip pip pip pip lät de i några timmar här hemma *ler*. Nu kan hon ligga med kyklingen och alla 3 små fåglarna å ömsom pipa på den ena å den andre. Den gula kycklingen ska hon ta med på promenaderna till och med, så den var absolut värd sina pengar i guld.

Men ooooo jag glömde ju skriva om testikel chipsen. Jäkla va såld hon blev på dom. Hon gör vad som helst när jag tar fram dom små goda sakerna.
Mvh Lotta och bus Eira


Jag skickar även ett par kort på Zeb när han är ute i snön och busar för då ser Ni riktigt hur han ser ut för han gömmer ju sig i alla sina mjukisdjur.

Kram Maria & Lillen Zeb (2 år 27 mars -04)
 Hej!
Här kommer ett par bilder från två nöjda kunder! Den tigrerade boxern heter Yasmin och den vita Disa. Båda kommer från Mysslingens kennel.
Visst kan mjukhunden bli låååååååååååång!!?

På andra bilden är det lillhusse Hampus o Disa med grodan. Matte tackar för chokladtomten :-)

Varma hälsningar//Anna Lindman & familj i NorrtäljeFler historier!

Skicka gärna in en berättelse med foto om vad just din vovve tycker om sina leksaker från Bamses Bollar! info@bamsesbollar.se.