VARUKORG
   KASSA
Välj:
Jennys Specialare A-F
Jennys Specialare G-R
Jennys Specialare S-Ö
Judy Ziegler
Katja Turnsek
Lyn Hamer Cook
Mia Lane hundraser A-M
Mia Lane hundraser N-Ö
Sandra Coen
Tomoyo Pitcher
Yvonne Ohlsson Söderholm
NY! NYA MOTIV!
Utförsäljning smycken
Hundleksaker Zippy
Hundleksaker OH/Kyjen
Bärväskor / Hundvagnar
Klövjeväskor
Koppel - Zippy
Tillbehör till hund
The Darling Collection
Engelska smycken
Finska smycken
NY! Bildekaler
NY! BoB
NY! Eget foto
NY! Inredning
NY! Rostfritt
NY! Till köket
On Board Dekaler
Great JT
McCartney
McCartneys vinglas
Glas, glas, glas
Strumpor
Tjeckiskt hantverk
JULKUL!
Presentkort
Kontakta oss!

Jenny och hundarna på Bamses Bollar

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan eller via mail om ni har frågor gällande våra produkter eller beställning.

Jag heter Jenny Bergdahl och bor i Norrvidinge, Skåne. I min familj finns det förutom en tvåbent man och dotter även en leonbergertik (Shadow). Butiken är uppkallad efter min älskade leonberger Bamse som dog i november år 2003, endast fyra år gammal.
Det var dels tack vare Bamse som idéen med Bamses Bollar föddes fram. Han fullkomligt älskade de flesta leksaker och att se den glädjen i hans eller i andra hundars ögon - det var och är guld värt!

I augusti 2003 fick Bamse diagnosen dilaterad kardiomyopati. En hjärtsjukdom som gjorde att Bamse dog alldeles för tidigt, han blev endast fyra år gammal. Bamse var en skojig hund och han valde ut sina favoritleksaker. Fram till en vecka innan han dog, lekte han med sina älskade leksaker.

Han var en lycklig, rolig hund som förtjänade mer tid. Genom åren har jag haft ett gäng andra håriga medarbetare (alla leonberger) som testat mina leksaker och stulit mina tejprullar - Dimma, Snowie, Jazz, Stina, Estrella och Roy samt blandrasen Sacha.

Bamses Bollar är faktiskt en butik uppbyggd på ren och skär kärlek för hunden. Det ligger mycket arbete bakom den, men allt arbete är värt det när jag hör hur glada hundarna blir för sina leksaker, eller hur glada ni blir när ni hittar något med er hundras. Jag utgår hela tiden från vad som skulle glädja oss här hemma. Framför allt är jag stolt över att få sälja Kyjens / otward Hounds fantastiska produkter, det var via Bamses Bollar som dom först kom till Sverige. Men även alla vackra, hundrasrelaterade produkter är kul att glädja alla rasfantaster med! Bamses Bollar har Europas största sortiment av hundrasprodukter och mycket av det hittar du endast hos oss i hela världen!

Gå gärna med i vårt nyhetsbrev eller på vår Facebooksida www.facebook.com/bamsesbollar för att inte missa någon nyhet.

Happy surfing och hjärtligt välkomna till Bamses Bollar!

Bamses Bollar / Blizzmajazz Drömmar
Jenny Bergdahl
Norrvidinge 1097
268 72 TECKOMATORP
info@bamsesbollar.se

Plusgiro: 16 02 24 - 2 • Företaget innehar F-skattesedel.Använd formuläret för att kontakta oss.
Meddelande: 

Namn:
Email:

Vill ni länka till oss blir vi väldigt glada! Behöver ni en
banner så använd gärna den här, eller maila mig för andra storlekar på banners.Vovves BannerExchange - Gratis reklam för din hundsida!

Facebook

Bamses Bollar finns på Facebook


Bamses favvisgroda!!

Hundkurser, Nose work, IDhund

2183