Bamses alla inskickade historier...


Hej! När det var utställning på Sofiero i Helsingborg, på lördagen så köpte jag bläckfisken Bläckis till mina cavalier, Gretha och Liza. Det var Liza som la´ beslag på Bläckis och det har blivit en kär leksak. Det var ju bara rätt att Liza fick den menar jag, för Gretha har ju elefanten Dumbo sen tidigare.

Många hälsn. från Anki, Gretha å Liza


Hej Jenny!
Här kommer några bilder på Agge med den sköldpadda han fick på Sofieroutställningen. Han är jätteglad för den, och har redan tagit med den på flera promenader för att visa vilket stort revir han har. Har han väl bestämt sig för att ta med den så bär han den ut i hallen där jag får lirka halsbandet över sköldpadda och hund. Sedan släpper han den inte förrän han kommit in och hoppat upp i sin soffa! IQuben har han börjat leka med först idag, det var ett fasligt jagande på lunchen, han hade nosen nere i ett av hålen och skenade runt med kuben efter golvet. Nu behöver jag inte dammsuga idag... Igår eftermiddag var vi ut och spårade, jag hade lagt sköldpaddan som spårslut och som synes var det mycket uppskattat.

Kram Kristina & Agge i Borlänge

 Hejsan!
Här kommer som lovat lite bilder av "lilla" Molly med sköldpaddan som hon fick av min pappa Sten. Hon har ju dessutom utökat samlingen med en söt spindel och hon tackar så mycket för den goda påsen frollic som hon glatt har ätit slut på.

Med vänliga hälsningar från Helena Ericson-Arlov och min staffe Molly

 Hej!
Ville bara säga hej och att leksaken som du rekommenderade för min AmStaff (på hundutställningen i Sofiero) håller fortfarande efter nästan en vecka. Han tycker att taxen är mycket rolig att leka med. Än så längre finns det bara ett mini håll i taxens mungipa. Det ser ut att leksaken kommer att vara med oss ett tag framöver, och det är vi glada för. Jag bifogar två bilder på Dante och taxen. Tack för att du ville veta hur det går med Dante och hans leksak. Det uppskattar vi och vi tycker att Bamses bollar är en mycket bra sida med en hel del bra saker för hundar.

Hälsningar Monika
 Tack själv... det är en av de härligaste hundleksaker jag sett!!!

Den vita tofsen på bläckfiskens huvud var i början mest spännande...

så blev det armarna som intresserade...

Full fart med den nya kompisen!!!

Tack för all hjälp - i eftermiddag kommer hundpolare och testar den... kanske fler bilder då! Valpen heter Nelly och här är hennes hemsida: http://home.no/hokans/vovve/vovindex.htm

GunillaEftersom Ärtan inte leker med sina saker så har Nike fått ärva flodhästen. Och hon älskar den!


Hälsningar Helena med Ärtan & Sheila


Fler historier!

Skicka gärna in en berättelse med foto om vad just din vovve tycker om sina leksaker från Bamses Bollar! info@bamsesbollar.se.